Typisk skoletime.

Nå har jeg 30 sider igjen i den fantastiske boka jeg leser. Anbefaler alle å lese den, for den er igrunn passe awesome. Sitter midt i den morsomme fire-timer-norsk-i-strekk-økta som kommer hver eneste onsdag. Det er egentlig litt trøttsomt for vi gjør ikke så veldig mye annet idag enn å jobbe med noen nynorsk-oppgaver. Jeg er ferdig med dem foreløpig he he!
Etterpå skal jeg ha fransk-muntlig med Anete. Anete har ikke kommet på skolen idag så jeg sendte ho en melding omtrent slik: Kommer du ikke på skolen idag? (smilefjes)..
Nå kommer flere oppgaver, så ha en fin dag alle sammen! :)

7 kommentarer

InePinee <3

16.mar.2011 kl.16:13

Hihi, da er du flink til og lese assa <3

Ja det må være kjedelig ! ;*

Kjempe fin blogg du har Annsoo :L <3

;*****

Silje1998

17.mar.2011 kl.20:14

Hehe Bra du er flink til å lese :) Det må være kjedelig liker ikke torsdager æ for da har vi først : Dobbeltime Norsk, og matte, en time samfunnsfag,dobbel time RLE :O det er trøttende :(

tweetti - kommenterer tilbake♥

17.mar.2011 kl.21:20

Kjempe fin blogg, stor fan! Du har bare en helt rå stemme ♥

Var å så på deg på storbyen ♥ og stemte mange ganger når du var med i x-faktor ;D ♥ Love ya ! ♥

bernteriksandnes

18.mar.2011 kl.10:10

Hvilken bok leser du?

En riktig god dag til deg også og ikke minst en god helg når den tid kommer :)

erica yvonne

18.mar.2011 kl.17:43

Hei Annsofi:)
Jeg elsker stemmen din. Da jeg så deg på audition i x factor, ble jeg mildt sagt sjokket over at en femten åring synger så bra og har en så kraftig stemme! Helt sykt, jeg har sagt det før og sier det igjen. Jeg elsker stemmen din. Jeg har selv sunget den på skolen, at last altså. Du er serriøst forbildet mitt. Jeg elsker måten du er på, kler deg på, synger på og alt! Rart å tenke på at jeg lærte en sang av ei jente som jeg ikke kjenner.. Om du vil se videoen, kan du se den her: http://www.youtube.com/watch?v=wgz9kBP8ULw&feature=player_embedded :- ) håper du kan gi meg en tilbake melding på blogg elns, for å gi din mening. Det hadde betydd mye :- ))

Ingvild

19.mar.2011 kl.12:44

Flinka!

Rikke :D

22.mar.2011 kl.22:08

Hello ! :D jeg er en stor fan ! super nydelig blogg ! c: <3

Skriv en ny kommentar

annsofipettersen

annsofipettersen

16, Sarpsborg

Jeg heter Annsofi, er 16 år og har gitt mitt liv til musikk. Noen kjenner meg som medlem av vinnerkoret Team Åge, Korslaget 2010. Men de fleste kjenner meg som tredjeplassen i X-Factor 2010. Begge tingene er store opplevelser jeg har lagt bak meg, og nå fokuserer jeg på det som skal komme. Denne siden vil jeg bruke slik at dere kan bli bedre kjent med meg som person. Og kanskje litt artist også.

Kategorier

Arkiv

hits