Sorry for nada blogging.

Har vært helt skolefreak i det siste. Jeg må nesten være det om jeg skal få de karakterene jeg drømte om en gang i en fjærn fortid. Pluss at jeg bruker veldig masse av fritiden min på musikk og trening. Har igrunn blitt veldig flink til å trene flere dager i uken. Før hadde jeg rett og slett ikke tid, men nå føles det brått som om dagene er et par timer lenger, og jeg får prioritert ting som er nødvendig for meg. Har også funnet ut at trening er en fin og sosial greie, og jeg har faktisk begynt å møte venninnene mine igjen! Utrolig at jeg fortsatt har noen trofaste etter den lange tiden jeg har vært så fraværende, men det virker som de har tilgitt meg. De fikk jo faktisk komme på TV en rekke ganger hihi.

Gammelt bilde, men det er så deilig å være sosial igjen! Karoline (bildet) kommer faktisk på lørdag og ser på Ringenes Herre og eter kebabpizza med meg! Akkurat som i gamle dager. Tror nesten jeg må holde igjen en gledeståre her. Haha, neida :)

Grunnen til at jeg så min mulighet til å blogge nå er at jeg skal ha sånn norsk stil på skolen imorgen. Og som vanlig har jeg forberedt meg kraftig slik at jeg har kontroll. Jeg ble nettopp ferdig med forberedelsene, og sitter i senga mi klar for å falle tilbake i dyp søvn snart. Men så tenkte jeg: Nei dæven døtte, nå er det lenge siden jeg blogga sist! Tre uker imarra faktisk. Men det blir aldri tre uker, siden jeg tar meg selv et tak i nakken nu ikveld.

Jeg har ikke så veldig mye å skrive som man blir smart av her inne, men jeg kan skrive noe så interessant som at jeg jobber mot utslipp av singelen min. Skal i studio imarra og forhåpentligvis bli ganske close to hva jeg vil kalle "ferdig". Dessuten skal jeg ha oppspill neste uke, og jeg har endelig bestemt meg for hvilken sang jeg skal synge da. Oppspill er noe det samme som en eksamen, bare for å ha oppklart det. Også har jeg funnet en ny superspennende bok på biblioteket på skolen som heter Perfekt Kjemi, og som handler om den værste gjeng-duden, og den 'perfecta' rike blondien. Tror de blir kjærester eller noe, men jeg veit ikke. De hater hverandre til nå ihvertfall.. Jeg leste 120 sider før jeg sovnet igår, og det er ganske mye.. med tanke på at jeg egentlig skulle sove..

Nå skal jeg sove! God natt mennesker :)

11 kommentarer

bernteriksandnes

08.mar.2011 kl.23:01

Hverdagen kan være veldig hektisk, men det gjelder å finn tid til seg selv og vennene sine. Gleder meg til å høre singelen når den tid kommer og ønsker deg lykke til med stilen i morgen :)

Ragnhild :)

08.mar.2011 kl.23:03

Heiduu, hva er egentlig oppspill? Er det tentamen liksom? Jeg går jo i 2.klasse på musikklinja sjøl, og jeg har sett andre mennesker snakke om dette såkalte "oppspillet", men det er ingen på musikklinja mi som noen gang har brukt dette ordet :p

Melissa

08.mar.2011 kl.23:22

Har lest boka selv, og det er den beste boka jeg noen gang har lest :)

Merete

08.mar.2011 kl.23:51

Lykke til videre :) Så kjekt å høre at du får tid med dine venner iblandt nå også :) Har vurdert trening selv. Må bare velge riktig trening for meg. hehe. Gleder meg til singelen din kommer.

Silje1998

09.mar.2011 kl.07:39

Jeg vet hvordan det er, har knapt tid til venner og sånt selv jeg...men men jaja

Trening er artig det, jeg trener både Zumba og vanelig styrketrening osv ;) FUN :D

Boka høres bra ut, du får kose deg med boka så snakkes vi snart :)

Kos deg godt <3 :D

Klem ;)

Louise

09.mar.2011 kl.13:37

Leste den når du var med på xfactor jeg. Så fikk aldri tipsa deg. Glad du fant den på egen hånd:))) <3

Ingvild

11.mar.2011 kl.15:28

KOs deg i helgen med venninen din ;)<3

Funnyine - I Love You <3

12.mar.2011 kl.20:17

Koselig daa ! <3

Så deg i dag på UKM kjempe koselig å se deg jeg følte at jeg kjennte deg men du kjenner jo broren min daa :D <3

Kjempe fin blogg du har Annso ;D <3 ;*

madelen&lineh

15.mar.2011 kl.18:51

Gå innom våres nye blogg, og kommenter! Da blir vi meget glade <3.

16.mar.2011 kl.04:37

hvorfor klager du over at du blogger for lite? igjen nå så har du ikke blogga på lenge .. unnskyldninger kommer alltid først..

annsofipettersen

16.mar.2011 kl.08:59

Anonym: om du leste innlegget så skrev jeg at jeg har mye å gjøre om dagen, både med skole og studiojobbing. Det var en unnskyldning om at det ikke blir innlegg hver dag. Men jeg skal prøve å sette av tid til å blogge litt oftere. Takk for kommentar :)

Skriv en ny kommentar

annsofipettersen

annsofipettersen

16, Sarpsborg

Jeg heter Annsofi, er 16 år og har gitt mitt liv til musikk. Noen kjenner meg som medlem av vinnerkoret Team Åge, Korslaget 2010. Men de fleste kjenner meg som tredjeplassen i X-Factor 2010. Begge tingene er store opplevelser jeg har lagt bak meg, og nå fokuserer jeg på det som skal komme. Denne siden vil jeg bruke slik at dere kan bli bedre kjent med meg som person. Og kanskje litt artist også.

Kategorier

Arkiv

hits