Vurderer bakekarriere.

Jeg vedder på at ingen i verden klarer å lage like perfekte muffin's som meg.


Dette er kunst..
Er superfornøyd. Bakte de selv helt fra bunnen i Toro-posen.
Oh creds.

Også er jeg så lykkelig for at jeg endelig er kvitt julestrømpa mi!

Håper venninnene mine blir glade nå. Det er nemlig de som skal få disse..
Vet alle som leser dette ble skikkelig misunnelige nå, og det forstår jeg godt.

Hvis dere får vann i munnen alt nå, kan dere være glad dere slipper å nyte synet av dem etter de fikk en real omgang med disse:


Jeg skjønner egentlig ikke helt hvorfor noen av dem rant over? Det stod på pakken at jeg skulle fylle formene 3/4, og det vil jeg sammelig si at jeg gjorde! Jeg fylte de IHVERTFALL 3/4, he he..


Glem at jeg spurte..

Hadde et lite morsomt uhell forresten. Jeg skulle blande to pakker, så jeg doblet vann og margarin, men glemte å helle oppi den andre posen. Så røren ble sykt tynn, uten at jeg skjønte hvorfor!
Så kom pappa inn akkurat idet jeg hadde fylt formene og bare:
Skulle du ikke bruke begge pakkene da? (mens han holder den uåpnede pakken i hånda.)
Og jeg bare: oh no..
Så jeg måtte helle ut av ALLE formene igjen og blande røra ferdig..

Etter at jeg hadde fylt formene, sølte jeg sølvkulene ut av posen.

Ser ut som et rart ansikt.. På en rar måte.
..rart.

De ble gode da ihvertfall. Pappa fikk en av de som hadde veltet ut av formen, som jeg skrev 'paps' på.
Jeg snek meg ut i leiligheten han pusser opp og la den på kjøkkenet, og ti minutter senere fikk jeg melding hvor det stod:    :D

Er det kult å skrive smiley'fejs' egentlig? Jeg orker aldri det jeg.
Ikke at jeg er mindre blid av den grunn. Synes bare personlig sånne gule dotter begynner å bli litt irriterende etter hver setning.
Kan bli akseptert litt sånn innimellom, ved jevne mellomrom.

:)

Den ble akseptert.

Imorgen skal jeg ha framføring om behandling av KOLS, og siden jeg hoster som en KOLS-pasient om dagen, er jeg nesten litt lei meg for at jeg ikke fikk om symptomer. Da kunne jeg egentlig bare stått der og hostet, og ikke anstrengt meg om å la være.
Læreren min ble faktisk litt sint på meg istad fordi jeg hosta masse i timen. Men det var ikke med vilje, så ble litt trist. Men ho ble snill mot meg igjen etterpå når ho skjønte at jeg faktisk ikke hadde tullet, og ga meg et moteblad på fransk. Hyggelig.

Men vi talæs!

Fikk du lyst på en av muffin'ene mine?

-Annsofi

21 kommentarer

miniillil

26.jan.2011 kl.20:52

Så flink du er'a! ;)

<3 Marita

26.jan.2011 kl.20:55

haha, så funny ;)

lisemarit

26.jan.2011 kl.21:09

Åh, jeg er minst like flink :-P Rett fra toro posen :-P

26.jan.2011 kl.22:10

hahaha åååå kols hosten!!!

Louise

27.jan.2011 kl.00:40

Gleder meg til å smake de imorgen! Og å hoste med deg. Skal bli sååå gøy å spille inn den videoen med to hostende kolspasienter. ååh, good times!

Silje1998

27.jan.2011 kl.07:10

Kjempebra Innlegg :DHaha ser ut som du har hatt en fin dag med andre ord!

Skal til NM I SKI I DAG JEG!

Kansje ser du meg på tv også! :D

Hahaha ja jeg vil ha muffin'ne dine !

Ha en fin dag!

..

27.jan.2011 kl.23:25

fine bilder! men kanskje ikke muffinsa=P

Idar Johan Fimland

28.jan.2011 kl.12:03

Heisan Annsofi! Ja jeg fikk vann i munnen og ja jeg fikk lyst på muffinsene dine. Di er sikkert veldig gode. Men Lærere dine må skjerpe seg , du må da få lov å hoste. Ha en fin dag videre.:-)
Å, gud, ja! Fikk utrolig lyst på muffins! Flaks at jeg hadde bursdag i går, så jeg fikk noe til overs=) Må bare si det igjen; Elsker stemmen din!

Hilde

30.jan.2011 kl.20:24

Naamm.. så utrolig godt ut ! :)

Ingvild Løkke <3

30.jan.2011 kl.21:05

Hei!

For det første: Digger bloggen din! Har ikke blogg selv.. men det er pga. jeg rett og slett ikke gidder å bruke tiden min på å skrive blogger! :)

For det andre: Jeg har lest mange, mange blogger, men din er desidert den beste! :) Skal jeg si deg hvorfor? Du skriver syykt bra!! :D Jeg digger folk som skriver sykt bra!

Har jo sett deg på X-faktor og alt.. heide på deg faktisk.. du har en rå stemme!! :)

Jeg er 13 år og bor i Nittedal.. ikke så farlig om du ikke vet hvor det er ;)

For det tredje: Ja! Jeg ble syykt misunnelig på de muffinsene!! :( Hahah :D Jaja.. klem

Sahra

31.jan.2011 kl.16:15

Syns det er en god ide å satse på bakekarriere, Annsofi :) <3

Caroline

01.feb.2011 kl.15:27

Så deg i se og hør idag sykt player du er

annsofipettersen

01.feb.2011 kl.19:53

Caroline: Det var ikke særlig hyggelig sagt. Hva for noe grunnlag har du til å kalle meg det? Jeg har ikke hatt veldig mange kjærester til sammen for å si det sånn :) Også er jeg fortsatt singel så da er det jo egentlig rett og slett umulig for meg å playe noen. Tar ikke akkurat denne fattige kommentaren din innpå meg.

Caroline

01.feb.2011 kl.23:23

hører masse rykter om at du har hatt 2kjærester på 2månter, og eivind nå....= dette syns jeg blir for dumt.... hvis ikke dere bare later som dere er kjerester bare for å lage pr...

Caroline

01.feb.2011 kl.23:41

Også har jeg hørt av noen venner av datra til vegard fra post 4 at du var forelska i eivind når du hadde kjæreste.. leit men jeg har rett

annsofipettersen

02.feb.2011 kl.08:30

Caroline:da tror jeg du fra nå av bør dobbeltsjekke de ryktene du hører før du slenger de rundt deg og påstår at det er sant. Tenk på det til neste gang:)

Det du skriver til meg nå er bare tull fra en annen verden. Jeg hadde en kjæreste under første audition som var i april, og det ble slutt like etterpå. Så ble jeg kjent med Christian i august og vi var sammen fram til midten av desember før vi fant ut at det ikke funka med et avstandsforhold i det livet jeg lever. Og nei, jeg var ikke forelska i Eivind mens jeg hadde kjæreste, jeg er ikke helt blåst heller.. Og jeg er ikke sammen med han nå heller :)

Eivind Sagli

02.feb.2011 kl.13:16

Caroline: Må le litt av hvor lite du faktisk veit. xD jeg og Annsofi Spiller mye konserter sammen fordi stemmene våres passer ganske bra ilag. Også har vi en god tone og masse til felles. Pluss at vi er ifra 2 byer som ikke er langt unna hverandre og prater bredt som i østfold ;)

når det er 10 måneder siden det ble slutt mellom den ene kjæresten hennes og ca 2 måneder siden christian så driter du deg veldig ut.

Jeg og Annsofi er ikke sammen, men vi har en veldig god tone ;) Vi er med andre ord veldige gode venner ;) Slike du kan slite med å finne siden du hopper rett til konklusjoner uten fakta og driter deg ut hvert hjørne. Skal ikke forundre meg om det er noe du gjør til vanlig og. min blogg kan man gå rett til så jeg har et ansikt. Du kaller deg bare karoline men er helt anonym og driver hat på nettet. Sier mer om deg enn å kalle andre player når du har 0 aning. Tenk litt i den lille nøtteskallen din.

hei

02.feb.2011 kl.17:25

de såå gode ut

Caroline

02.feb.2011 kl.21:45

beklager jeg er velldig lei meg,,.,,,,

stor fan!

07.feb.2011 kl.22:13

hadde lett spist alle! :D

Skriv en ny kommentar

annsofipettersen

annsofipettersen

16, Sarpsborg

Jeg heter Annsofi, er 16 år og har gitt mitt liv til musikk. Noen kjenner meg som medlem av vinnerkoret Team Åge, Korslaget 2010. Men de fleste kjenner meg som tredjeplassen i X-Factor 2010. Begge tingene er store opplevelser jeg har lagt bak meg, og nå fokuserer jeg på det som skal komme. Denne siden vil jeg bruke slik at dere kan bli bedre kjent med meg som person. Og kanskje litt artist også.

Kategorier

Arkiv

hits