Dårlig immunforsvar, og kort lunte.

Andre dagen jeg er i dårlig form nå. Er noe rart med meg. Med en gang jeg har en rolig dag uten så mye å gjøre, så bare kolappser hele systemet mitt. Nå har jeg kjempehodepine, KOLS-hoste, noe som minner om øreverk, pluss at jeg tror feberen kommer snikende idag. Jeg vil ut å ha masse å gjøre!
Jeg vil bli frisk..
Skulle egentlig ig i studio idag for å jobbe med refrenget til en av låtene jeg holder på med, men da jeg måtte dra fra skolen etter en halv dag, så det liksom litt dårlig ut..
Da skulle jeg egentlig ha fire timer til i klasserommet vårt, men jeg orket ikke tanken på å sitte i det trange bråkete klasserommet med hodepine og tette bihuler i fire timer. Så jeg satt meg i kantina for å jobbe litt med naturfagprosjekt, før jeg gikk til bussen som fikk meg trygt hjem.

Hadde med meg det nye kameraet mitt i bagen idag også, så jeg fikk litt ut av dagen he he.
Men det går tydligvis ikke ann å legge til bilder her inne igjen nå. Omg hvorfor fikk jeg meg blogg. Ting som aldri fungerer som det skal er min værste fiende. Og det er ganske ofte i mitt tilfelle, at ting ikke fungerer som de skal..
Hele opplastningsgreia bare klikker i vinkler når jeg skal laste opp. Står liksom barer heelt stuck.
Noen som vet hvorfor det blir sånn? Er det bare typisk min uflaks å lage meg blogg, for så å få den som absolutt IKKE skal virke?
Og jeg som hadde så mange fine bilder.

POSITIVITY!
Imorgen slutter jeg tidlig på skolen!
Da kan jeg liksom presse meg til å gå på skolen uansett, for da slipper jeg å få fravær for de siste timene jeg ikke klarer å være der lenger.
Jeg kunne rett og slett ikke presse meg lenger idag, for jeg må bli frisk før fredag, for da skal jeg nemlig synge med min bestevenn Eivind i Stovner, før vi skal synge på russeball på lørdag. Og på fredag må jeg forte meg tilbake til Sarpsborg for å synge i dåp. SÅNN liker jeg å ha det!
Avtaler man bare må holde seg til HVER dag, når normale folk helst synes det er deilig å slappe av.

Jeg skal begynne å trene, slik at jeg får brukt energien min på noe fornuftig, og slik at jeg faktisk kanskje er litt sliten på de tidene det er meningen at jeg skal slappe av.
Gleder meg.
Igår satt jeg faktisk rumpa mi på den treningssykkelen som står på rommet mitt, for første gang. Den bråkte-.-
Sikkert derfor pappa fikk den gratis. Men isåfall så syklet jeg mens jeg så på Get him to the Greek. Sånn ca kanskje ti minutter før det klikka for meg pga knirkinga fra sykkelen.
Men hei, den var GRATIS, så nå kommer den til å bli min beste venn.
..No way..

Jeg gidder ikke engang å skrive noe mer nå siden jeg ikke får lastet opp bilder. Det blir bare kjedelig for dere å lese.

Så vi talæs. Har forresten planer om å mekke video på torsdag, for imorgen skal jeg bake muffins for moro skyld så da har jeg ikke tid. Kommer aldri i livet til å spise dem, men jeg har en poseblanding som jeg fikk i julestrømpa mi. Toro til og med, så jeg føler jeg må bli kvitt den.
Ja jeg fikk muffinspulver i strømpa mi.. Pluss kokesjokolade.

Hejdå.

Melding til Blogg.no: Skjerp dere! Fiks profilen min. Har faktisk sendt dere klagebrev om dette problemet opptil flere ganger.. Hvis ikke dere kan ha litt orden på nettsiden deres, så flytter jeg ut.

9 kommentarer

ingvild

25.jan.2011 kl.16:46

Du må ikke slutte, det kan skje alle sometimes... :)

Gøran

25.jan.2011 kl.16:49

Bruk Firefox for å laste opp bilder, eller en annen nettleser :)

25.jan.2011 kl.17:30

Slutt med klaging og vær voksen. Du må bruke riktige html koder ;)

Anonym

25.jan.2011 kl.18:47

Bruker ikke html koder når jeg legger til bildene jeg :s

Men satser på at det fungerer igjen snart.

Haha, jeg er ikke frustrert i det hele tatt, liker bare å late som noen ganger :)

Silje1998

26.jan.2011 kl.07:27

Ikke bra æ være så mye syk nei og GOD BEDRING!!!...Heldig at dere slutter tidligere i morgen det gjør ikke vi...til og med på torsdag får vi lengre dag pga NM !!!!Glede meig!

Du skal ha blogg du må bare trykke på det bilde av et kamera greia når du trykker på nytt innleg osv men det kan hende hvis det ikke går at bildene er for store eln!Ring meg da vel hvis du får problemer så skal jeg se til å få fikset det! :D

IKKE SLUTT BLOGGEN DIN !!!!

Men ting du sliter med må du bare se som en utfordring!

Haha største fienden min er Stausugeren, rydding, glatt isen,guttene i klassen,regn om vinteren!

Ha en fin dag!

Å håper at du føler deg bedre!

Å lykke te vidre:)

Hilsen Silje1998

annsofi

26.jan.2011 kl.12:50

haha jeg skal ikke slutte bloggen min. jeg BARE tuller, hele tiden.. er sånn jeg er. nesten..

jeg vet da hvordan jeg skal legge til bilder, jeg er ikke så blond, men det er noen ganger opplasteren bare låser seg helt sykt. sikkert en dårlig dag for de som driver denne siden.

26.jan.2011 kl.15:11

hei, hva driver du med da?

Hilsen en som syns du er flink til å synge, hehe
God bedring, da=) Elsker stemmen din!=) Btw, har UTROLIG dårlig immunforsvar selv=) Your not alone x)

Silje1998

27.jan.2011 kl.07:14

hahaha bra det!!!!

Da gleder jeg meg til vi treffes! (Men det gjør jeg da heile tida da !)

Haha åja sånn ja det har skjedd mange ganger til meg også. Ja sikkert nok!

Hvis du ser på NRK 1 i dag så ser du antakelig meg der :D Skal til NM I SKI !

Ha en fin dag da Annsofi og takk for at du svarte!

Klem <3

Hilsen Silje1998

Skriv en ny kommentar

annsofipettersen

annsofipettersen

16, Sarpsborg

Jeg heter Annsofi, er 16 år og har gitt mitt liv til musikk. Noen kjenner meg som medlem av vinnerkoret Team Åge, Korslaget 2010. Men de fleste kjenner meg som tredjeplassen i X-Factor 2010. Begge tingene er store opplevelser jeg har lagt bak meg, og nå fokuserer jeg på det som skal komme. Denne siden vil jeg bruke slik at dere kan bli bedre kjent med meg som person. Og kanskje litt artist også.

Kategorier

Arkiv

hits