09.jan.2011

Det var utrolig artig igår kveld! Team Åge var nominert til prisen 'årets utmerkelse', og vi VANT. En kjempesøt trofé og 10 000 kroner. Det var så koselig å se dem igjen, og ikke minst synge med dem. Vi sang One, Heal the world og Final Countdown. På den siste låta sang jeg solo med Eiríkur Hauksson! Han var bare så kul og publikum reiste seg og rocka med oss. Deilig å rocke villt på scenen som dere aldri har fått se meg gjøre før! De fleste av dere tror nok jeg er en stillestående syngedame, og det er ikke så rart. Men det musikkmiljøet jeg kommer ifra krasjer veldig med det jeg har gjort i x-factor hehe. Føler jo det jeg har gjort ikke er helt på bærtur heller men. Høsten har rett og slett fått meg litt mer på rett spor av hva jeg vil satse på. Jeg har byttet litt sjanger gjennom det siste året, men jeg aner fortsatt ikke hvordan den første plata mi kommer til å være! Det skal bli spennende å se.

Imorgen og tirsdag skal jeg i studio og jobbe med singelen til Team Åge. Vi skal tilbake på tv-skjermen 4.februar i Korslaget. Gleder meg til å komme tilbake dit og møte alle i produksjonen, og ikke minst være på tv med koret igjen!
Den 5. februar skal jeg holde konsert på kjøpesenteret i Sarpsborg. Har mye tanker om spennende ting som kan skje da, men må se hva jeg får lov til, og hva jeg faktisk får til! Men det skal bli bra uansett så jeg håper det kommer MASSE særpefolk! Storbyen klokken 14.00. hint hint.

Det er mye spennende som skjer om dagen nå, men det kommer jeg tilbake til senere.
Dere får ha en fin uke!

(pc'n er på rep, så jeg har ikke flere spennende bilder på skolepc'n..beklager!)

2 kommentarer

emilia - emkas.blogg.no

09.jan.2011 kl.20:12

Grattis da<3Må huske på å komme til Storby'n å se på da;)

annikennordahl

09.jan.2011 kl.21:10

Ååå, kommer og ser på dæ den 5. februar :D

Skriv en ny kommentar

annsofipettersen

annsofipettersen

16, Sarpsborg

Jeg heter Annsofi, er 16 år og har gitt mitt liv til musikk. Noen kjenner meg som medlem av vinnerkoret Team Åge, Korslaget 2010. Men de fleste kjenner meg som tredjeplassen i X-Factor 2010. Begge tingene er store opplevelser jeg har lagt bak meg, og nå fokuserer jeg på det som skal komme. Denne siden vil jeg bruke slik at dere kan bli bedre kjent med meg som person. Og kanskje litt artist også.

Kategorier

Arkiv

hits