07.jan.2011

Har hatt mye å gjøre de siste dagene. Men nå er det endelig helg, og da er det ENDA MER å gjøre!
Idag har hele sarpsborg hatt fri fra skolen, bortsett fra meg da selvfølgelig.. og noen andre som tror de er like kule som meg. Vi problembarn som ikke har hatt våre tentamener enda, måtte ta dem idag. Det gikk veldig bra, jeg hadde bare norsk liksom, og om jeg skal få si det selv så er jeg temmelig god i det faget, haha. Det er det eneste faget jeg er skikkelig flink i på videregående (med unntak av naturfag da selvfølgelig) hehe.

Det som var litt funneh var at jeg satt på rom sammen med folk som hadde tentamen i værre fag enn meg, som kjemi foreksempel, eller internasjonal engelsk. Følte meg som den smart-kiden når jeg pakket sakene og dro klokken 10. De andre visste sikkert ikke at jeg hadde en superenkel prøve.. Nå kommer alle til å tro jeg er den smarteste på skolen!


Men uansett, det har vært en ganske morsom dag. Jeg gikk til bussen og ante fred og ingen fare, da busskortet mitt plutselig ikke ville pipe. Omg tenkte jeg, det er jo skolekort, hvorfor piper det ikke?
Så sier bussemannen som alltid plystrer på bussen: Det er skolefri idag så kortet er stengt.
Og jeg bare: Jammen, jeg MÅ på skolen! Seriøst vi skal ha tentamen idag. Hvis jeg ikke kommer på skolen tidsnok så får jeg ikke karakter i faget på vitnemålet mitt.
Og bussemannen bare: Det går bra det Annsofi, bare sett deg ned. (blunk)
Han visste hvem jeg var haha. Digger å være kjendis ass!

Da jeg kom til bussterminalen og skulle butte buss videre til skolen min, så gikk brått ikke den bussen idag, fordi det liksom er SKOLEFRI! Det er det værste jeg har hørt. Seriøst..
Så jeg måtte ta en annen buss og hoppe av 20 minutter unna skolen. Brått hadde jeg veldig dårlig tid så jeg løp opp den sykt lange bakken mot skolen, holdt på å bli påkjørt av 14 biler, og kom pesende inn i klasserommet. Vet ikke om jeg rakk det, dama hadde ihvertfall begynt å skrive masse ting på tavla. Regner meg at jeg kom litt for seint. Sikkert derfor hun tittet så stygt på meg under hele prøven, selvom jeg forsøkte å smile til henne hvert femte minutt. Til og med mattelæreren min er ikke så grinete altså, han gir meg bare "smilende", stygge grimaser når jeg smiler til han. Nå har jeg lært at jeg ikke skal ta det som en selvfølge heller.
Men så kom naturfaglæreren min innom klasserommet en tur, og hun smilte kjempemye til meg, så da ble jeg glad. (må huske å pugge skikkelig masse på prøva så hun blir stolt.)

Veien hjem var ikke så mye lettere den. Jeg fant ut at jeg ihvertfall var blakk og ikke kom meg noe sted. Så jeg ringte pappa men han var opptatt på jobben. Så da måtte jeg klare meg selv da. Jeg vurderte nesten å gå men da hadde jeg frøset ihjel, blitt påkjørt av 15 biler, og vært hjemme imorgen. Det er en grunn til at jeg må ta to busser liksom, he he.
Men jeg ringte mimmi, så kom bestefar og hentet meg i den kule bilen sin som jeg skal ha, og så kom jeg meg trygt hjem å fikk spist litt mat. For jeg var sulten! Kantina var ikke åpen på skolen.
Jeg likte meg bedre i oslo med Deli de Luca som nærmeste nabo, selvom de ruinerte meg. Jeg ble ihvertfall mett.

Ikveld skal jeg til mimmi å bo der i helgen. Imorgen skal jeg synge igjen i Fredrikstad. Gleder meg ass.
Hva skal dere i helgen?

10 kommentarer

Karoline

07.jan.2011 kl.13:32

Skal stå på slalom i helgen! :)

Viktoria Nergård

07.jan.2011 kl.13:48

Fin blogg n_n

Skal ikke gjøre noe spesielt i helgen :)

Madelen

07.jan.2011 kl.13:48

lykke til i morgen da :-D

skal jobbe i dag og på julebord i morgen :-D

Ragnhild :D

07.jan.2011 kl.14:13

de som går på Tindlund hadde heller ikke fri idag ^^ <3

Idar Johan Fimland

07.jan.2011 kl.14:14

Ja du har hatt litt av en dag...kollektivtransport er ikke enkelt. Å så vil di at vi skal parkere bilen og bruke kollektivet hahaha.

Men man skulle ikke tro at det var nødvendig med tentamen i noe av det første man lærer etter at man er født , det burde være enkelt da. Den går nok bra , du er sikker flink jente....-)

Silje1998

07.jan.2011 kl.16:46

Heldig dere som har fri det har ikke vi...

Skal på ake tur i helgen og kansje bygge pepperkakehus og evt knus det :D :)

Stå på med alt det gode du gjør!!!

Ha en god helg :DKlem

Vilde <33

07.jan.2011 kl.18:22

Haha, for en stressa dag for deg ass :D det var rart at fredrikstad hadde fri ... Jaja, det hadde hvertfall ikke vi :( jeg kommer nok til å slappe helt til søndag for da skal jeg på bursdag og der skal vi bl.a klatre i klatrevegg og spise pizza fra peppes pizza <3

Louise

07.jan.2011 kl.18:49

Hahahahah jeg døde av det innlegget her. Sykt genialt. Du er litt morsom.

09.jan.2011 kl.15:59

Ellerså tror de du ble fort ferdig fordi du gjorde det kjempe dårlig og ikke skjønte noenting....... hahah

annsofipettersen

09.jan.2011 kl.19:19

haha ja det kan også hende!

Skriv en ny kommentar

annsofipettersen

annsofipettersen

16, Sarpsborg

Jeg heter Annsofi, er 16 år og har gitt mitt liv til musikk. Noen kjenner meg som medlem av vinnerkoret Team Åge, Korslaget 2010. Men de fleste kjenner meg som tredjeplassen i X-Factor 2010. Begge tingene er store opplevelser jeg har lagt bak meg, og nå fokuserer jeg på det som skal komme. Denne siden vil jeg bruke slik at dere kan bli bedre kjent med meg som person. Og kanskje litt artist også.

Kategorier

Arkiv

hits