02.jan.2011

Jeg tør nesten å påstå at jeg har diagnosen shoppeholic. Eller jeg har ihvertfall den diagnosen når jeg har penger å bruke. Da kommer den liksom med en gang snikende, litt som et anfall. He he.
Nå har det jo nettopp vært jul og jeg var så heldig å få en liten sjekk av Sarpsborg i tillegg, etter all reklamen jeg har gjort for hjembyen på tv.. Så nå har jeg litt til overs som jeg kan bruke på ting jeg rett og slett IKKE trenger. Og når det er salg over alt i tillegg, så passer igrunn det ganske fint.
Neida, jeg trenger som regel alt jeg kjøper. Det er bare noen ganger jeg ikke trenger det så ille lenge.

Jeg har vært i Sweeden idag se, på Nordby. Jeg bor der i sommerferien, men i den kalde delen av året er jeg som regel aldri der. Men idag hadde jeg så lyst på kebabtallerken på Istanbul. Det er det beste jeg vet om, og de som jobber der er kompiser liksom! Jeg fikk til og med gratis is der idag. Tror nok de har savna meg.

Ikveld er den siste kvelden jeg kan være lenge oppe. For imorgen må jeg legge meg tidlig hvis jeg skal komme meg opp til skolen begynner. Men jeg føler meg heldig, for omtrent alle andre mennesker i Sarpsborg begynner på skolen imorgen. Musikklinja in my heart.
Jeg både gleder og gruer meg til å begynne igjen. Det kommer til å bli rart. Jeg kommer til å måtte jobbe meg ihjel om jeg skal fullføre et skoleår på et halvt år, samtidig som jeg skal jobbe i studio.. Men har jeg ikke bedt om det selv da? Jo, jeg har det vettu.
Det er 2,5 år igjen bare så skal jeg aldri sitte i et klasserom igjen, noensinne.
Mm, kjenner jeg ser fram til det.

Nå skal jeg bruke kvelden til å sy noe crazy shit på en genser, men jeg får ikke vist dere det siden bloggen min er så fayul at det ikke går ann å legge ut bilder. Help anyone?

Ha en fin kveld da folk.

8 kommentarer

mereteeee

02.jan.2011 kl.18:40

awsomeee
Nede i høyre hjørne så står det : Html av/på.

trykk på den så kommer det opp en sånn linje, der du kan trykke på et "kamera" så kan du legge innpå bilder :) Visst den linjen allerede er der, vet jeg ikke ^^

- Malin

irishusem

02.jan.2011 kl.18:40

tehhehe så kul du er siden jeg var også på nordby i dag:D

søt blogg foresten:D<3

♥ Amyca

02.jan.2011 kl.18:43

Møtte deg i storbyen for noen dager siden. Gikk rett forbi deg :D

Kristin Daisy

02.jan.2011 kl.18:49

Du kommer deg nok igjennom de siste skoleårene skal du se :) Tiden går jo fort :)

Du får kose deg i kveld du også :)

Silje1998

02.jan.2011 kl.19:38

Hei Annsofi :)

Så flink du er til å skrive på bloggen! :D

Plages du med å få opp bilder så ring så skal jeg hjelpe deg så godt jeg kan :D

Kjempefint bilde du har øverst der :)

hehe jeg klarer nesten ikke å spare spesielt ikke når det er salg over alt...

Det er nok ikke bare du som må jobbe ihjel deg... dett blir nok det på meg også spesielt før vi tok ferie når vi ikke hadde gjort noen lekser på over 3 uker pga forestillinga så da må vi ta igjen alt nå:(

Ha det fint du Annsofi!

Klem te deig!

silje

02.jan.2011 kl.23:21

så deg! :) på nordby idag :D

skal du blogge mye, og fikse på bloggen? (:
kult!

Skriv en ny kommentar

annsofipettersen

annsofipettersen

16, Sarpsborg

Jeg heter Annsofi, er 16 år og har gitt mitt liv til musikk. Noen kjenner meg som medlem av vinnerkoret Team Åge, Korslaget 2010. Men de fleste kjenner meg som tredjeplassen i X-Factor 2010. Begge tingene er store opplevelser jeg har lagt bak meg, og nå fokuserer jeg på det som skal komme. Denne siden vil jeg bruke slik at dere kan bli bedre kjent med meg som person. Og kanskje litt artist også.

Kategorier

Arkiv

hits